Referencer

Herunder kan du læse nogle tilbagemeldinger og feedback fra klienter med forskellige problematikker, så du måske kan få en bedre fornemmelse af, hvad hypnoterapi og hypnose kan hjælpe dig selv, dit barn, din teenager eller en anden pårørende med.

Måske er du i tvivl om, hvordan hypnoterapi kan hjælpe dig med en bestemt problematik? Det kan også være, at du har spørgsmål ud over den info, som du finder her på hjemmesiden? Måske er du bare er nysgerrig på, hvad hypnoterapi kan gøre for dig eller dine nærmeste? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte mig på mail, telefon eller sms og få svar på dine spørgsmål eller få stillet din nysgerrighed. Du er altid velkommen til at ringe og få en uddybende snak om netop dét, som du har brug for! 😀

Kontakt mig her!

Angst

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Eva Gade til behandling af børn. 🙏🏆❤️ Vores søn blev behandlet for angst bl.a. i forbindelse med at være alene hjemme. Simon har tidligere kunnet være alene hjemme, men efter et stressnedbrud brød angsten for alvor ud. Det gik super godt hos Eva. Simon har prøvet det før, og de 2 har en god forbindelse, han føler sig tryg. Allerede efter 14 dage var Simon alene hjemme i en halv times tid, og nu er han, efter eget udsagn, så tryg hjemme, at han sagtens kan være alene hjemme i meget længere tid. 😀 Han fortæller selv, at han ikke er bange i kroppen længere. 🙏 (Mor til Simon, 11 år)

Her en lille hilsen fra os. Det var så dejligt at opleve Agnes efter hypnosen hos dig. Hun ville gerne på cafe i centeret bagefter og handlede flere gange på eget initiativ i stedet for at stå lige bag ved mig. ❤️ Efterfølgende (en god uge efter) startede hun i den nye skole og sagde, at hun var nervøs, men havde mere ro i kroppen, så nu er hun så småt kommet i gang på den nye skole. (Mor til Agnes, 14 år)

Kære Eva! En lille tilbagemelding: Vielsen var fuldstændig magisk i den smukke grønne natur. Og min tale blev udført, som du sagde – rolig og tydelig. Flere af gæsterne roste, at jeg talte roligt og meget tydeligt – og jeg var ikke nervøs, herligt! ❤️ Tak til dig for hjælpen endnu en gang! (Else Marie, pensionist)

Fobier/skrække

Tandlægeskræk/lægeskræk: Hypnosen har haft en meget gavnlig, mærkbar effekt! Efter besøget var Smilla glad og lettet, og det har fulgt hende i ugerne efter. Mandag var hun 1. gang til bøjletandlægen, og vi var naturligvis spændte. Aftenen før var hun rolig, græd sig ikke i søvn (som hun ellers har gjort) og spurgte ikke ind til, hvad tandlægen skulle. Om morgenen gik hun glad med sin far til tandlægen, som så ikke skulle lave noget særligt (men det vidste Smilla ikke). Det hele tog 5 min.! Min mand var helt i chok, da han før har brugt timer på at trøste mv. Vi har siden været til undersøgelse på Rigshospitalet mhp. operation, hvor Smilla også var rolig og fattet. Vi er så taknemmelige og lettede over, at hendes tilgang til læger og tandlæger nu er mere normaliseret. (Mor til Smilla, 13 år)

Nåleskræk: Kære Eva! 1000 tak for rigtig god behandling! Bliver nødt til lige at give dig en hurtig opdatering på Alexander 😃 som netop nu har overstået sin første vaccine. Det var tydeligt, at det var en kæmpe sejr for ham! ❤️🙌🏻 Tusind tak til dig – og tusind tak for, at vi fik så hurtig en tid hos dig! (Mor til Alexander, 14 år)

Edderkoppeskræk: Før led jeg af edderkoppeskræk, som bl.a. gjorde det umuligt for mig at fjerne edderkopper. Ved synet af en edderkop stivnede jeg af skræk og fik andre til at tage sig af problemet. Siden mit besøg hos Eva Gade har jeg ikke mærket noget til den skræk, men har derimod kunnet slå edderkopper ihjel, fjerne eller ignorere dem. Nu kan jeg slappe mere af og behøver ikke længere at sidde og kigge rundt for at holde øje med, om der er edderkopper. En kæmpe lettelse! Jeg synes, du er et meget behageligt menneske, og hypnose-sessionen foregik i et roligt og rart tempo! Det har været en fed oplevelse at mærke, at der er noget, der virker – hypnose er absolut noget, jeg anbefaler til andre med en fobi eller skræk for noget! (Annette, pensionist)

Vandskræk: Det var et super godt forløb hos Eva Gade, og jeg følte mig med det samme tryg og i professionelle hænder hos Eva Gade. Før led jeg af havskræk/vandskræk, men nu tør jeg både bade, svømme, snorkle og opleve livet under vand med min kæreste. Jeg vil klart anbefale hypnose til andre, da det har haft en god effekt på mig – tak for hjælpen! (Rikke, sygeplejerske)

Jeg havde fået et traume efter panikanfald under dykning, som gjorde, at jeg ikke dykkede mere. Efter hypnose-sessionen er den fysiske del af mit traume (den tunge trykken for brystet) næsten forsvundet. Den mest positive effekt er, at jeg har fået lyst til at dykke igen. Nu kan jeg igen fokusere på det positive ved dykning og fortsætte med dykning som feriehobby. Jeg kunne godt forestille mig at prøve hypnoterapi hos Eva Gade igen og vil også anbefale det til andre, fordi jeg tror, at alle ejer evnen til at lave positive suggestioner, visualisere og dagdrømme. (Pernille Jeppsson)

Angst for opkast/emetofobi: Hej Eva! Jeg må lige fortælle dig, at Amalie har haft en super lejrskole, hvor hun havde mere ro på og sov der alle 4 dage og slet ikke fik brug for mig. Jeg tænker, at hypnoserne har hjulpet hende godt på vej. (Mor til Amalie, 13 år)

Eksamensangst/eksamenslæsning

Kære Eva! Jeg vil dele min succeshistorie med dig! Jeg kom igennem min bachelor og sågar med et 12-tal. Men ikke nok med det, så var processen god! Flere gange var jeg helt forundret over, hvor lidt presset jeg egentlig var – jeg brugte alt i alt ca. 14 dage på den, fordi det var det, jeg magtede, og udfaldet blev jo godt. Min kæreste var meget overrasket over, hvor rolig jeg var hele vejen igennem, og selv på dagen for det mundtlige forsvar var nattesøvnen god, og morgenmaden gled ned uden problemer – på trods af at eksamensdag før plejede at betyde opkast og ingen søvn på trods af betablokker. Jeg havde de almindelige sommerfugle i maven, men det var også det. Jeg vil egentlig bare sige tak for dig! Jeg vender helt sikkert tilbage! (Camilla, studerende)

Op til eksamen var jeg overhovedet ikke nervøs og tænkte slet ikke på eksamen, udover når jeg læste. På selve dagen havde jeg frygtet, at jeg ville være et nervevrag, men jeg var slet ikke nervøs og havde ro i maven. Først da jeg tog derhen, blev jeg lidt nervøs, men det var en god nervøsitet, som forsvandt igen, da jeg ankom til skolen. Selve eksamen var afslappende, og jeg havde et godt “forhold” til lærerne og en behagelig oplevelse. Jeg gik ikke i panik, og jeg endte med at få 10, så hypnosen har hjulpet virkelig meget. Så mange tak for hjælpen! Det er underligt ikke at have eksamensangst mere, men virkelig, virkelig dejligt! 🙂 (Rikke, CBS-studerende)

Selve perioden op til eksamen gik rigtig godt, jeg var rolig, velafbalanceret og sov godt om natten. Forberedelsen til eksamen gik virkelig godt; jeg følte, jeg havde et godt overblik og kunne huske, hvad jeg læste. Jeg havde overskud, følte mig ikke stresset eller opfarende, som jeg ellers ville have været i sådan en situation. Det har været en rigtig god periode, hvor jeg har kunne grine og have det sjovt, samtidig med at eksamen nærmede sig. Det troede jeg jo ikke var muligt! Alt i alt har det haft en meget positiv virkning at være i behandling hos Eva Gade. (Beritt, studerende)

Jeg er blevet mindre nervøs til eksamen, jeg tænkte, at jeg kunne klare det. Desuden er jeg generelt blevet mere selvsikker, fx i forhold til mine veninder. Jeg føler mig mere tilfreds med mig selv og er ikke nær så stresset, jeg kan slappe mere af. Det var rigtig rart at sidde hos Eva Gade, tale om det og få hjælp. Jeg er meget positiv omkring hypnoterapi, nu hvor jeg har beviset på, at det virker. Hvis jeg har problemer en anden gang, kan jeg godt finde på at prøve hypnose igen, og hvis det kan gavne andre omkring mig, vil jeg helt klart anbefale det. (Cecilie, 18 år, gymnasieelev)

Præstationsangst i forbindelse med sport

Anders svømmede stævne i weekenden – det var så tydeligt på hans adfærd, humør og svømning at han havde et nyt mindset med sig. Du skal have alverdens tak! Han er så taknemmelig for din hjælp! (Mor til Anders, 16 år)

Olivia selv havde en rigtig positiv oplevelse af jeres session. Hun var glad for at tale med dig, og det havde været rart at være inde hos dig. Det er helt tydeligt, at hun har fået nogle redskaber til at håndtere nervøsiteten – både i konkurrencesituationer, men også i forbindelse med andre ting i hverdagen. Hun er også blevet mere “modig” og har fx lettere ved at kaste sig ud i noget nyt. Olivia har netop været til gymnastikkonkurrence og gennemførte alle spring fint. Selv sætter hun ord på, at hun var spændt på en god måde. Vi oplevede hende anderledes afslappet og slet ikke så nervøs som før. Så en kæmpe tak – det har virkelig hjulpet! 🙂 (Mor til Olivia, 9 år)

Hjemve/problemer med at sove ude

Oscar var udfordret i forhold til at sove ude og skulle bl.a. af sted 2 uger på Drenge Akademiet. Han kom godt igennem; han havde kun én enkelt svær aften, hvor han havde brug for de voksne, som hans gruppe var tilknyttet. Ellers gik det rigtig godt, og han var modnet meget, da han kom hjem, og var selvfølgelig superstolt. I tiden efter har han sovet ude hos kammerater mange gange og hver gang uden problemer, så spiralen er brudt, og det er en glad og modnet dreng, vi har nu. Han er faldet til i sin nye klasse og har fået nogle gode kammerater. Tak for din assistance, som både Oscar og jeg tror, har gjort en forskel. (Mor til Oscar, 14 år)

Tak for sidst! Jeg vil gerne fortælle dig, at Rikke klarede lejrskolen i starten af oktober, blev alle dage og havde en rigtig god oplevelse. Der var to aftener, hvor det var lidt svært, men ved egen hjælp samt støtte fra lærere, skoleveninder og os, så kom hun hurtigt og godt igennem det. Dejligt! Hun har også her i nat sovet hos en god veninde i nabolaget, og hun mærkede slet ikke nogen form for hjemve der. Rikke mener selv, at hun er ovre det, og under alle omstændigheder er hun nået rigtig langt takket være hende selv og din hjælp. Til stor glæde for både hende selv og os! (Mor til Rikke, folkeskoleelev)

Felix græd sig i søvn flere nætter i træk op til, at han skulle på lejrskole. Efter 3 dage fik hans far og jeg ham til at åbne op. Det viste sig, at Felix var bange for, at han ikke ville kunne falde i søvn og ville ligge vågen som den eneste på hele lejrskolen. Så frygten for ikke at kunne falde i søvn holdt faktisk Felix vågen – længe inden han overhovedet var af sted, Efter et par sessioner hos Eva Gade hjalp det på kaostankerne og angsten, så Felix fik ro på tankerne og kunne føle sig tryg og rolig. Lejrskolen klarede han fint, og nu glæder han sig allerede til næste lejrtur! 🙏 (Mor til Felix, 9 år)

Selvværd

Jeg kan i øvrigt fortælle, at Julie er blomstret så meget siden vores besøg hos dig. Hun har så mange aftaler og er socialt kørende på den super fede måde, samtidig med at hun stadig er vores fantastiske pige, som vi kender hende. Det er virkelig helt igennem skønt! ❤️ (Mor til Julie på 13 år)

Efter hypnose-sessionerne hos Eva Gade havde jeg en stor følelse af tiltro til mine egne beslutninger. Jeg affinder mig nu med mine valg og tror på, at det er rigtigt og stoler på mig selv. Det giver en god følelse i maven! Andre effekter af hypnosen har været ro i mig selv og i mine egne valg, mindre usikkerhed og mindre dragen i tvivl. Mit privatliv er mere harmonisk og afslappende nu. Jeg har tiltro til, at jeg kan gøre hvad jeg vil – det er mit valg! (Ole Larsen)

Svært ved at mærke efter og sige fra

Hypnosen hos Eva Gade var virkelig en rar oplevelse, der gav grobund for en masse tanker efterfølgende. Sessionen var utroligt professionel, og der blev skabt et åbent og afslappet rum. Efter hypnosen har jeg hvilet mere i mig selv og haft det rigtig godt. Allerede nogle dage efter mærkede jeg, hvordan jeg lige pludselig blev mere ærlig over for mig selv (og andre) og var i stand til at sige fra i nogle situationer, hvor jeg normalt ikke ville have gjort det. Det giver en ro, når man føler, at man respekterer og ærer sig selv mere. (Maria, studerende)

Tankemylder/problemer med at slappe af og være i nuet

Efter besøget hos Eva Gade er jeg blevet mere afslappet og rolig omkring min situation med studieskift. Nu nyder jeg, at jeg ikke ved, hvad jeg skal, eller hvad der kommer til at ske. Plus at jeg har fået en masse energi, hvilket betyder, at jeg nu har et andet overskud i hverdagen og føler, at jeg kan gøre, som jeg har lyst til. Jeg kunne især godt lide, at det netop ikke er dig, som siger, hvad jeg skal gøre anderledes, men hjælper mig med selv at finde ud af det. (Caroline Rud Nielsen, studerende)

Det mest positive efter er, at jeg har langt mere ro i hovedet og tager tingene lettere. De fremtidsbeslutninger, som jeg skal træffe lige nu, ser jeg ikke som stressende – det har været spændende! Det var første gang, jeg prøvede hypnose, men jeg følte, at jeg var i trygge hænder, du havde fuldstændigt styr på det. Hypnoterapi giver større selvbevidsthed og åbner op for noget, der pludselig giver mening. Det er en virkelig god ting at have én som dig at tale med – et rum, hvor man bliver mødt af åbenhed, forståelse og respekt og kan være fuldstændig ærlig (uden frygt for at gøre nogen ked af det). Det kunne mange af mine veninder nyde godt af. (Karla, studerende)

Neglebidning

Det var en fin session hos Eva Gade. Jeg kunne godt lide dig, og det var hyggeligt at være hos dig. Effekten er god, og jeg har taget hånden ned igen, når den var på vej op til munden – uden at bide i neglene eller huden. Det gør mig glad, for nu ved jeg, at jeg en dag kan få lange negle. (Amalie, 11 år)

Tisse i bukserne/hjælp til at smide bleen og gå på toilettet

Efter sessionen hos Eva Gade gik vi på sommerferie en uge. Da vi kom hjem i trygge rammer, fik vi endelig sat gang i den sidste “afvænning” med masser af ord og tryghed. Axel blev ked af beskeden, men overvandt sin frygt efter et par dage. Han har nu sluppet bleen og er helt oppe på det store toilet og er SÅ glad – ligesom os. Igen tusind tak for hjælpen og for det behagelige rum, du hurtigt fik skabt for Axel under sessionen – alene at dét kunne lade sig gøre, betragtede jeg som en lille sejr for ham, hvis ikke der kom andet ud af det, men det gjorde der jo så! 😊 (Far til Axel på 5 år)

Du havde vores søn i stolen hos dig for at hjælpe ham (og os) med hans problem med at tisse i bukserne. Vi ved ikke, hvad du har gjort, men du har udrettet mirakler. Han var syg den første weekend og først af sted i SFO nogle dage efter, og så har han ellers rendt rundt med vennerne fra nabolaget lige siden, så han har nærmest ikke været hjemme – ikke et eneste uheld – OG han er begyndt at drikke lidt mere vand af sig selv. Tror ikke kun, det er varmen, der er udslagsgivende dér. Der er vist bare kommet et mere naturligt/normalt “flow” i hans lille krop 😊 Vi vil anbefale dig til alle, vi kender! (Forældre til Anton, 6 år)

Graviditet/Fertilitetsbehandling

Jeg var hos Eva Gade, hvor jeg virkelig havde brug for hjælp og ro. Det var i forbindelse med fertilitetsbehandling, og nu er jeg gravid! 🌟 Vi har været til scanning i dag og set hjerteblik, så alt er godt. Jeg er sikker på, at Eva har været med til at skabe ro og balance, og dermed at min krop var helt klar. Så tusind tak for det! Jeg vil helt sikkert komme op til dig igen og anbefale dig til enhver tid! (Pernille, vordende mor)

Ændring af uønskede tankemønstre

Efter at have været hos Eva Gade opdagede jeg allerede samme aften en ændring. Et ikke særligt positivt tankesæt var blevet udskiftet med et nyt og meget mere positivt. En autoreaktion, der i langt større grad vil hjælpe mig med at opnå en balance, der er så vigtig for at drive forretning. Jeg vil gerne prøve NLP-/hypnoterapi igen og føler, at det er super til at bearbejde dårlige vaner, mønstre eller tankesæt og få dem udskiftet med noget, der i stedet er støttende. (Theis Askling, Coach.dk)

Grunden til, at jeg kom til Eva Gade, var at jeg havde svært ved at slippe af med bestemte tankemønstre, som havde en negativ indflydelse på mig og mit humør. Efter sessionen kom det virkelig bag på mig, at tankerne nu ikke længere kommer af sig selv og fylder, som de gjorde før. De kan stadig godt komme, men så kræver det, at jeg giver dem lov. Jeg føler mig ikke ligeså magtesløs som før, men derimod mere fri, i balance og følelsesmæssigt stabil – min hverdag og mit humør er helt anderledes! (Kathrine, studerende)

Vrede

Jeg kom til Eva Gade, da jeg i bestemte situationer har haft en vredesreaktion. Efter første session har jeg fået mere ro, fordi jeg har fået afsluttet og pænt lukket nogle døre, som hidtil har været triggere for mig i bestemte situationer. Jeg har helt klart fået en dæmper på mit temperament. Det betyder, at jeg ikke bliver taget af vreden, men at jeg kan stoppe op, tænke og selv vælge, hvad jeg vil stille op med frustrationen. Det var en utroligt dejlig oplevelse – Eva var støttende og gav mig tid til at tale. (Kattia, selvstændig)

Fokus/kommunikation

Hvad det er, der virker, ved jeg ikke, jeg ved kun, at jeg er mere direkte i min dialog og mere vedholdende i mine handlinger. På en eller anden måde har jeg fået en stopklods og en igangsætningsklods – tak for det! Eller også er klodserne blevet opdateret in some way, så de passer til mig lige nu og fremadrettet. Hypnoterapi hos Eva Gade har givet mig bevidsthed og fokus. (Jytte Tholstrup Svendsen, adm. direktør)

Sukkertrang/sukkerafhængighed

Jeg besøgte dig for over en måned siden, hvor du gav mig en hypnosebehandling mod min daglige sukkertrang. Jeg vil bare lige fortælle dig, at det har virket rigtig godt. Siden da har jeg ingen sukkertrang haft. Jeg er helt ligeglad med sukker – også selvom der står slik og kager foran mig næsten dagligt. Jeg har heller ingen problemer med, at andre spiser foran mig – heller ikke når familien spiser is herhjemme, som jeg ellers var meget forfalden til. Så jeg er super glad og føler, at det har gjort en kæmpe stor forskel. Så det vil jeg gerne sige dig tak for! (Anne-Mette, Associate Creative Director)

Der var en behagelig atmosfære hos Eva Gade, og allerede fra starten følte jeg mig i gode hænder og grundigt guidet igennem sessionen. Før spiste jeg dagligt omkring 400-500 g chokolade/is, men nu er jeg fuldstændigt holdt op med at spise søde sager. Jeg har fået et normalt forhold til søde sager og er blevet gladere og har det bedre med mig selv. Behovet og lysten er helt væk, og jeg er ikke længere slave af sukker og behøver nu ikke mere finde motiver og udveje for at anskaffe mig søde sager. Hypnoterapi har givet en synlig virkning, og jeg vil helt klart anbefale den form for terapi til andre med lignende behov. (Louise, Konsulent på barsel)

Jeg blev hurtigt fortrolig med Eva Gade, så det var nemt at åbne op. Dagen efter hypnoterapi-sessionen fik jeg serveret et stykke lagkage af en kollega, men det smagte, som havde jeg bidt i en citron! Nu er der foreløbig gået en uge, hvor jeg stadig ikke har rørt noget sukkerholdigt, og strejfer tanken mig, bruger jeg det NLP-trick, jeg lærte. Jeg er desuden kommet i gang med en rask gåtur 3 gange ugentligt, og effekten er et mærkbart lysere og mere afbalanceret sind. Jeg er fascineret over effekten af hypnose hidtil – har allerede fortalt vidt og bredt om det, og jeg prøver det nok igen! (Jaine, salgs- og administrationskoordinator)

Jeg har ikke rørt sukkerholdige ting, siden jeg var hos Eva Gade. Jeg er enormt glad for det og føler, at jeg tager mig selv mere alvorligt nu. Det har været lidt som med mit rygestop; lysten eller behovet er poppet op, men med længere og længere tid imellem, og det har egentlig ikke været svært. Jeg har stor glæde af ikke mere at spise sukker – det er en befrielse! (Mette, sygeplejerske)

Det er nu 10 dage (2 weekender) siden, at jeg var og besøge Eva Gade, og jeg må sige, at jeg er imponeret over os begge! Jeg har endnu ikke spist snacks eller så meget som et stykke slik, imens jeg har været hjemme i lejligheden, og det er ikke svært for mig. Jeg synes, at jeg er meget rolig, når jeg sidder/ligger i sofaen, hvor min største udfordring ellers var. Tanken strejfer mig lige, at det kunne være hyggeligt med lidt godter, men jeg får den meget hurtigt væk igen. Når jeg er ude at handle, vælger jeg at ignorere slik osv., og det går også fint. Så jeg er absolut på rette spor! (Tina, afdelingsleder)

Cola-afhængighed

Hypnose-sessionen hos Eva Gade forløb rigtig godt og behageligt. Eva Gade er god til at spørge ind, lade mig selv finde svarene og tage sig tid til at komme til bunds i, hvad problemet egentlig er. Effekten er, at jeg nu slet ikke drikker cola mere – før var det mindst 1 liter om dagen. Jeg kan nu forhåbentlig tabe mig lidt og blive sundere i det hele taget. Min opfattelse af hypnoterapi er super positiv, og jeg tror, at jeg vil bruge det igen senere hen. Jeg vil også varmt anbefale det til andre. (Lotte, sælger)

Overspisning

Jeg føler, at jeg nu har kontrol over tankerne og har genvundet den kontrol over maden, som jeg havde mistet. Jeg kan overvinde fristelser med lethed og stoppe mig selv i at falde tilbage i gamle, dårlige mønstre. Overspisningen har jeg fuldkommen overvundet – nu er jeg faktisk i stand til at genkende, hvis overspisningen (ikke min sult) forsøger at “lokke” mig til at spise, og kan derved nemt afvise tanken. Jeg er fri af salt- og sukkerafhængigheden, og vægten går ned med ca. 1 kg om ugen, uden at jeg egentlig føler, at jeg skal anstrenge mig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg vil nå mit mål – det er kun et spørgsmål om tid! (Sanne, social-/sundhedsassistent)

Der har været en utroligt positiv ændring i mine tankemønstre, siden hypnosen hos Eva Gade. Hele spiseproblematikken har nærmest opløst sig selv. Jeg tænker ikke ret meget på det nu og har et helt afbalanceret forhold til sukker og madmængder – uden at bruge særlig meget tankekapacitet på det. Faktisk har det givet mig “luft” til at tænke en masse tanker om min karriere, og lige nu er jeg ved at tage en beslutning om at kvitte mit faste job og starte som selvstændig. Det er en gammel drøm, som jeg nu endelig har overskud til at få gjort noget ved. Så tak for din hjælp – det har virkelig fået mig op af starthullerne på flere måder! (Anne-Kathrine, konsulent)

Jeg har nu fået et absolut normaliseret forhold til mad. På en sund måde spiser jeg dét, som jeg har lyst til, og i de mængder mit aktivitetsniveau har brug for. Som sidegevinst er mit madvalg nu mere sundt end før. Det betyder, at jeg er blevet lettere og har et sundere liv. Jeg er mere tilfreds med mine valg. Eva Gade er supergod til at spørge ind til problemet. Hypnoterapi støtter og underbygger den forandringsproces, som man skal igennem. Og man kan lige så godt få så meget hjælp og støtte som muligt – det er der, resultaterne ligger. (Pia, teamleder)

Under forløbet følte jeg mig meget tryg og godt tilpas. Eva Gade er god til at forklare forløbet og har en dejlig måde at guide på. Jeg overspiser nu ikke længere, hvor jeg før havde svært ved at mærke, at jeg var mæt. Resultatet er, at jeg nu taber mig stille og roligt. Den bedste effekt for mig er følelsen af kontrol over mit spiseri – det er rart! (Jonna-Maria Heedahl)

Rygestop

Jeg er en fyr på 27 år, der har været fast ryger siden omkring 13 års alderen. Jeg har prøvet at komme af med cigaretter de sidste 3-4 år uden de store resultater. Efter lange overvejelser besluttede jeg mig for at søge hjælp i form af hypnose og det viste sig at være den HELT rette beslutning. Det lykkedes Eva Gade at få mig i dyb hypnose (hvilket var en fantastisk oplevelse i sig selv). Og da vi var færdige var jeg IKKE-RYGER. Motivationen til ikke at ryge har aldrig været større, og bare tanken om at ryge nu giver mig et ubehageligt jag i kroppen. Noget jeg aldrig i tidligere rygestop har prøvet før. 5 ud af 5 stjerner for god oplevelse, et behageligt menneske og en fair pris. (Kokken, den selvstændige og IKKE-RYGEREN Mikkel)

Hypnose hos Eva Gade har fået mig til at stoppe med at ryge, og det er helt fantastisk! En del af effekten er, at jeg kan sige fra over for smøger, selv om lysten kan være der. Jeg kunne godt forestille mig at prøve hypnoterapi igen, for det virker! (Morten Brandt, selvstændig tømrer)

Talblindhed

Jeg havde en form for talblindhed efter en meget traumatisk oplevelse som barn. Det gjorde, at tallene “hang fast” i mig, og jeg kunne ikke lade være med at observere og notere mig alle tal hele tiden. Det var en meget stor belastning, for jeg følte, at jeg hele tiden skulle huske på alle tallene. Jeg havde en følelse af, at jeg ville få skældud, hvis jeg glemte dem. Jeg var bange for tal, fx husnumre, telefonnumre, køreplaner og regnestykker. Eva Gade har hjulpet mig med at få et mere normalt forhold til tal. Jeg har fået det meget bedre, og min hverdag er blevet nemmere. (Troels Hansen)

*** Resultaterne kan variere fra person til person, og derfor kan der ikke gives garanti for samme resultat hver gang ***

Læs mere om hypnose og hypnoterapi her!