Donationer

Eva Gade Hypnose & Coaching har siden virksomhedens opstart valgt at støtte og sponsorere forskellige foreninger og interesseorganisationer og støtter månedligt fast Psykiatrifonden, Hjerteforeningen, Red Barnet, Børns Vilkår (herunder BørneTelefonen), Mødrehjælpen og Røde Kors. Desuden samler Eva Gade Hypnose & Coaching fast ind ved landsindsamlingerne flere gange om året for flere af disse interesseorganisationer. Indimellem donerer Eva Gade Hypnose & Coaching gavekort til terapi, coaching og hypnose til forskellige gode formål, og støtter til tider også i lokalområdet, når der er brug for det, fx ved fondsfester på skoler, hvor overskuddet går til mindrebemidlede elever, eller håndbold- og fodboldklubber, der samler ind til udlandsrejser for børnene.

Psykiatrifonden – Psykisk sygdom må ikke ødelægge liv

Eva Gade Hypnose & Coaching har i årevis støttet Psykiatrifonden i deres arbejde for at skabe opmærksomhed, nedbryde tabuer samt ændre adfærd og holdninger til psykisk sygdom og psykiske problemer. Dette sker via langsigtede projekter, som har til formål at udvikle og teste nye metoder, fx til at sikre tidlig hjælp til børn og voksne med psykisk sygdom, eller som er i risikogruppen. Psykiatrifonden ønsker at skabe “psykiatri i verdensklasse” til gavn for både børn og voksne, som lider af psykisk sygdom – herunder også hjælp til deres pårørende.

Bliv fadder: Støt et forældreløst eller udsat barn – SOS Børnebyerne (sosbornebyerne.dk)

Eva Gade Hypnose & Coaching har igennem flere år støttet sponsorbørn i Peru og Den Dominikanske Republik igennem bl.a. SOS Børnebyerne. SOS Børnebyerne arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at spise sig mætte, komme i skole og vokse op i en familie, som giver dem kærlighed, tryghed og stabilitet – hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie.

Altid på børnenes side – Red Barnet

Eva Gade Hypnose & Coaching har igennem mange år valgt at støtte Red Barnet, som kæmper for bedre vilkår for børn i hele verden, og som altid er på børnenes side. Red Barnet redder, styrker og beskytter børn i såvel Danmark som resten af verden og ønsker at give børn og unge et bedre liv, og derfor kæmper de bl.a. for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder.

Børns Vilkår – Stop Svigt (bornsvilkar.dk)

Eva Gade Hypnose & Coaching støtter ligeledes Børns Vilkår, som arbejder for at sikre alle børn en tryg barndom, således at ingen børn i Danmark bliver svigtet eller skal stå alene med deres problemer. Det er den døgnåbne telefonlinje BørneTelefonen, hvor børn og unge kan ringe og få rådgivning, trøst eller bare tale med en lyttende voksen, en vigtig del af. Desuden tilbyder de HØRT, som er en online rådgivning til unge, der har brug for nogen, der vil lytte, og ForældreTelefonen, som tilbyder rådgivning om børn til forældre, bedsteforældre og pårørende. ForældreTelefonen hjælper voksne med at forstå og støtte deres børn og unge bedre.