Donationer

Eva Gade Hypnose & Coaching støtter forskellige interesseorganisationer. Jeg støtter fx fast Psykiatrifonden, Red Barnet, Børns Vilkår (herunder BørneTelefonen), Mødrehjælpen og Røde Kors. Desuden samler jeg ind ved landsindsamlinger for fx Børns Vilkår og Red Barnet. Indimellem donerer jeg gavekort og støtter i lokalområdet, fx ved fondsfester på skoler, hvor overskuddet går til mindrebemidlede elever, eller støtter sportsklubber, der samler ind til udlandsrejser.

Psykiatrifonden – Psykisk sygdom må ikke ødelægge liv

Eva Gade Hypnose & Coaching har i årevis støttet Psykiatrifonden. De arbejder bl.a. for at nedbryde tabuer samt ændre holdninger til psykisk sygdom og psykiske problemer. De ønsker at sikre tidlig hjælp til børn og voksne med psykisk sygdom og til risikogruppen for psykisk sygdom. Psykiatrifonden tilbyder desuden hjælp til pårørende til psykisk syge.

Bliv fadder: Støt et forældreløst eller udsat barn – SOS Børnebyerne (sosbornebyerne.dk)

Eva Gade Hypnose & Coaching har igennem flere år støttet sponsorbørn i Peru og Den Dominikanske Republik igennem bl.a. SOS Børnebyerne. SOS Børnebyerne arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at spise sig mætte. De kæmper desuden for, at alle børn skal have adgang til skole og kunne vokse op med kærlighed, tryghed og stabilitet – hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie.

Altid på børnenes side – Red Barnet

Eva Gade Hypnose & Coaching har igennem mange år valgt at støtte Red Barnet, som kæmper for bedre vilkår for børn i hele verden. Red Barnet er altid er på børnenes side og redder, styrker og beskytter børn i såvel Danmark som resten af verden. De ønsker at give børn og unge et bedre liv og kæmper bl.a. for, at verden respekterer og beskytter alle børns rettigheder.

Børns Vilkår – Stop Svigt (bornsvilkar.dk)

Eva Gade Hypnose & Coaching støtter Børns Vilkår, som arbejder for at sikre alle børn en tryg barndom uden svigt. De kæmper for, at ingen børn skal stå alene med deres problemer. BørneTelefonen er til for, at børn og unge kan ringe og få rådgivning, trøst eller bare tale med en lyttende voksen. ForældreTelefonen tilbyder rådgivning til voksne, så de kan forstå og støtte børn og unge bedre.