Eva gade

Master hypnoterapeut & master NLP-terapeut & coach

Jeg er født i 1973 og har i 10 år arbejdet som gymnasielærer i tysk og spansk og har desuden erfaring fra det private erhvervsliv. Psykologi og personlig udvikling har altid interesseret mig meget, og jeg besluttede mig for et par år siden for at søge nye udfordringer. Først valgte jeg at tage en lifecoach-uddannelse fra Expand, og da den gav mig blod på tanden, uddannede jeg mig først videre til NLP- og hypnoterapeut og derefter master Hypnoterapeut og NLP-master – begge dele på Hypnoseskolen i København. Derudover er jeg uddannet mindfulnessinstruktør og stressspecialist.

På Hypnoseskolen har jeg desuden gennemført kurset “Hypnose med børn”, hvor jeg lærte nogle utroligt virkningsfulde teknikker til at hypnotisere børn fra 4 år og op. Jeg har derudover fungeret som assistent, mentor og censor på NLP-/hypnoterapeut-uddannelsen på Hypnoseskolen i København (Vanløse) – et forløb som jeg nød meget, og som var meget lærerigt.

Ved at stille de rigtige spørgsmål kan jeg f.eks. hjælpe dig med at lære dig selv bedre at kende, hjælpe dig med at ændre uhensigtsmæssige nyere og ældre mønstre og støtte dig i en positiv udvikling..

– Eva Gade

Så længe jeg kan huske, har jeg haft en nysgerrighed på livet og mennesker og videreuddanner mig derfor konstant inden for det terapeutiske område. Siden 2011 har jeg deltaget i flere kurser arrangeret af bl.a. Psykiatrifonden om f.eks. psykiske forstyrrelser hos børn og unge, PTSD/posttraumatisk stress syndrom, selvmordsforebyggelse, autisme og angst/fobier samt kurser fra Hypnoseskolen om bl.a. hypnose med børn, hypnose ved smerter og fødselshypnose. Desuden er jeg certificeret psykisk førstehjælper (Psykiatrifonden) og specialist i stress og mental sundhed, dvs. stresscoach (Thauer Stresscenter). Desuden har jeg i nogle år undervist i NLP og coaching på et seks-ugers-kursus om livsstilsændringer (mentalt-kost-motion) for ledige. Fra min tid som gymnasielærer har jeg en solid ballast med, som har bidraget meget positivt til min rolle som terapeut og coach, da fx mit menneskekendskab er stort. En af mine forcer er, at jeg har og altid har haft meget let ved at skabe et tillidsfuldt rum såvel i en undervisningssituation som i en coaching-, NLP- eller hypnose-session. Dette er alfa og omega som terapeut og coach, for først når tilliden til terapeuten eller coachen er til stede, åbner personen sig lettere op over for mig op, og så kan jeg støtte ham i hans udvikling.

Jeg arbejder på fuld tid som hypnotisør, master hypnoterapeut, NLP-terapeut-master, coach og underviser i mindfulness og stresshåndtering. Jeg har flere tusinde timers erfaring med én-til-én-sessioner med coaching, NLP og hypnose. Mine uddannelser til mindfulnessinstruktør, åndedrætstræner, NLP-master, master hypnoterapeut og hypnotisør på Hypnoseskolen og til coach hos Expand har trænet mig grundigt i at håndtere forskellige situationer, der måtte opstå i løbet af coaching- eller terapisessionen, på en god måde. Mit medlemsskab af den internationale brancheforeningen for hypnose NGH (National Guild of Hypnotists) garanterer desuden, at jeg har en solid hypnoseuddannelse og er klædt ordentligt på til at håndtere coaching-, NLP- og hypnose-/hypnoterapi-sessioner.

Min interesse inden for personlig udvikling tror jeg heldigvis aldrig stopper – den bliver snarere stærkere, jo mere jeg lærer og selv udvikler mig! Det er også derfor, jeg har valgt løbende at dygtiggøre mig endnu mere inden for terapi og hypnose. Sideløbende med mit virke som terapeut og coach modtager jeg naturligvis supervision og går i forskellige former for egenterapi for at sikre kvaliteten i den hypnose/hypnoterapi, NLP-terapi og coaching, som jeg tilbyder.

Det er min overbevisning, at vi selv har alle ressourcer i os, som vi har brug for til at få det, som vi gerne vil have det, og at vi alle selv kender svarene i os. Dog er det nogen gange svært at finde ressourcerne og svarene selv, og her kan jeg som terapeut eller coach træde til og hjælpe, så du finder vejen hen til dit mål, og der sættes en målrettet, positiv proces i gang. Hvis du vælger det, kan jeg fungere som det redskab eller den katalysator, som sætter skub i det, du gerne vil, men ikke selv har kunnet indtil nu. På den måde kan du med coaching, hypnose/hypnoterapi og/eller NLP-terapi nemmere nå dit mål og opnå det, du gerne vil, men ikke kan selv.