Donationer

Eva Gade Hypnose & Coaching støtter og sponsorerer forskellige foreninger og donerer gavekort til terapi, coaching og hypnose til forskellige velgørende formål, fx:

Støt Børnene

Eva Gade Hypnose & Coaching har også støttet et frivilligt støtte-projekt for enlige med børn. Formålet er at give børnene mere kvalitetstid med sammen deres forældre.

SOS Børnebyerne

Eva Gade Hypnose & Coaching har igennem flere år ligeledes støttet et sponsorbarn igennem SOS Børnebyerne, så hun bl.a. kan få mere tryghed, sikkerhed og stabilitet i sin hverdag og komme i skole.

Foreningen Børns Drømme

Eva Gade Hypnose & Coaching har valgt at støtte Foreningen Børns Drømme. Dette projekt tilbyder syge børn, der er indlagt på hospitalet og under behandling, at de indimellem kan få lov til at glemme alt om sygdom og bare være børn for en dag og f.ex. opleve trylleshow, forlystelser mm.

Psykiatrifonden

Eva Gade Hypnose & Coaching har i årevis støttet Psykiatrifonden i deres arbejde for at skabe opmærksomhed omkring og nedbryde tabuer inden for psykiske lidelser.

Überbanko

Eva Gade Hypnose & Coaching har flere gange år præmier til Überbanko v/ Michelle Hviid, hvor overskuddet altid går til et godt formål

ODA – Fællesorganisationen for OCD-, Depressions- og Angstforeningerne

Eva Gade Hypnose & Coaching har støttet ODA ved at donere præmier.